Om oss

Vi är en oberoende, ideell stiftelse som drivs av förändring och utveckling av kvinnors hälsofrågor.

Syftet med vår stiftelse är att arbeta för kvinnors fysiska och psykiska hälsa och lika rättigheter i vårt samhälle. 

Vår Insamlingsorganisation samlar medel till olika projekt och initiativ. Du är välkommen att engagera dig! Vi är beroende av ditt stöd för att kunna hjälpa människor och skapa en bättre värld för kommande generationer. 

Vår Vision

Vårt uppdrag är att arbeta för kvinnor i samhället. Vi driver projekt som stöder individer och organisationer som på något sätt stärker kvinnor fysiskt och psykiskt.

Vi tror att bättre hälsa, starkare ekonomi, mer genomslagskraft, självständighet och större självkänsla ger kvinnor möjlighet att öka livskvaliteten och välbefinnandet.

Vi vill att inaktiva kvinnor ska börja träna för att stärka individens och samhällets hälsa. Vi gör detta genom att kartlägga, utveckla och kommunicera metoder. Det görs mycket forskning - nu måste vi ta informationen och förvandla den till handling.

Våra mål

1. Ge alla kvinnor möjlighet att leva ett aktivt liv.

2. Få fler kvinnor att börja träna

3. Var uppmärksam på, belysa och skapa allmänhetens medvetenhet om kvinnors fysiska och mentala hälsa

Anna - grundaren av stiftelsen

“Min mission är att hjälpa andra att få ett rikare liv och uppfylla sin fulla potential. Det börjar ofta med att få ordning på insidan, och en konkret och hanterbar väg till ökad självkänsla och att hantera stress är via fysisk aktivitet, rörelse, andning, närvaro, meditation och viktigast av allt - KÄRLEK till dig själv och dina medmänniskor.

Som social entreprenör, filantrop och medmänniska vill jag hitta ett sätt att påverka på riktigt. Jag vill ge kvinnor en plattform och en hjälpande hand att hitta vägen till bättre hälsa och inre frid. Jag vet själv vad träningen betyder för mig, jag började träna vid 38 års ålder i en skilsmässa och efter en större operation. På några år har det lett till att jag blivit top 1% inom min AG i Ironman i världen. Den prestationen är inte det viktiga, det viktiga är den förändring det betytt i mitt liv, både fysiskt men även mentalt. Allt går om man vill och små steg leder till stora resultat. Jag är starkare nu som 49 åring än jag någonsin varit och klarar av livets utmaningar och stress tack vare träning, qigong och meditation. Jag vet hur olika verktyg och metoder kan hjälpa oss genom livets olika faser.

Jag ser med viss oro på min tonåriga åriga dotters generation när de går in i en värld med stress utifrån, allt mindre rörelse i vardagen och ett ständigt tryck från omvärlden. Där har jag en uppgift, att vara med och förbättra deras förutsättningar för långvarig hälsa.”

- Anna

----------------------------

Anna Wretling – the founder of the foundation. The entrepreneur behind the brand and corporate business PowerWoman.com that designs high-functional training clothes for women. As well she is the founder of Team Powerwoman athletic club – a non-profit sports association with thousands of members and where women find strength, community and joy in training. Anna’s mission and passion is to work for women’s health and now by starting the third leg of her entrepreneurial triangle, a foundation, she can work for women’s mental and physical health through projects on a charity basis. Anna Wretling - MBA Economics, Serial entrepreneur & Triathlete

--